Licht

Warm? Intiem? Zakelijk? Feestelijk? Om te werken? Om te lezen? In de slaapkamer of in de hal? Zonlicht is gratis. Maar verandert ieder moment van helderheid of kleurtemperatuur. Met kunstlicht brengt u een constante aan in uw huis. Veel soorten lichtbronnen met ieder zijn eigen karakteristiek.
 
Lichtaccenten maken een ruimte levend. En een lichtarmatuur kan door vorm en materiaal een interessant onderdeel worden van de ruimte. Licht in huis: vaak een sluitpost. Een lichtplan, gekoppeld aan uw wensen en smaak is aan te bevelen, zeker als het om een nieuw plan of een verbouwing gaat. Wij doen dit graag, samen met u zodat het past bij uw interieur en uw wensen

Wij hebben de overtuiging dat goede verlichting een belangrijke bijdrage levert aan uw interieur en welzijn. Een mooie lamp is daarbij niet altijd een goede lamp. De reden is simpel bepaal eerst wat voor soort licht u nodig hebt en kies er dan het armatuur bij dat u mooi vindt in plaats van andersom. Laat u daarbij goed adviseren door onze dealers. Verlichting is onterecht vaak nog een ondergeschoven kindje bij een verbouwing en inrichting. Verlichting is een veelzijdig onderwerp waarbij emotie, functionaliteit, vormgeving, interieur, welzijn en techniek een rol spelen. Vaak wordt dit als moeilijk ervaren en komt verlichting daardoor (te) laat aan bod.

Kom langs bij ons in de winkel en laat u adviseren.

 

 

 

 

Social Media

     

 

 

 

 

Contact

Lange Tiendeweg 66
2801 KJ Gouda
Tel. 0182-59 98 68
info@duijvendijkwonen.nl

Openingstijden

maandag/zondag: gesloten
dinsdag t/m vrijdag:
09.00 - 17.30 uur
zaterdag:
09:00 - 17:00 uur
 

Afbeeldingsresultaat voor logo cbw erkent 2017

 

© 2016 - 2021 | Ontwerp en realisatie: Rockettail