Wij zijn CBW- erkend!

U heeft de juiste beslissing genomen. U heeft namelijk gekozen voor een CBW- erkende winkel. En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid.  Winkels die CBW- erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie enzovoort.

CBW- erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met drie garanties. Op het gebied van veilig aanbetalen bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een extra goede productgarantie. En gaat er toch nog iets mis, dan kunt u uw klacht voorleggen aan een onafhankelijke geschillencommissie, met de zekerheid dat voor een passende oplossing wordt gezorgd. In de Algemene voorwaarden staat precies hoe de erkenningsregeling werkt.

De CBW- winkels, variërend van meubel-, keuken- en parketzaken tot winkels met tapijt, badkamers, slaapkamers en gordijnen, zijn te herkennen aan het speciale CBW- erkend logo op winkeldeur.
Want koopt u CBW-erkend, dan zit het met uw aankoop goed!

Kijk op www.cbw-erkend.nl voor meer informatie over de CBW en de erkenningsregeling.

Aan de tekst op deze pagina kunnen geen rechten en plichten worden ontleend, daarvoor verwijzen we naar de artikelen in de algemene voorwaarden.

Afbeeldingsresultaat voor cbw erkent

 

Social Media

 

 

 

 

Contact

Lange Tiendeweg 66
2801 KJ Gouda
Tel. 0182-59 98 68
info@duijvendijkwonen.nl

Openingstijden

maandag/zondag: gesloten
dinsdag t/m vrijdag:
09.00 - 17.30 uur
zaterdag:
09:00 - 17:00 uur
 

© 2016 - 2022 | Ontwerp en realisatie: Rockettail