Een eethoek is meer dan alleen een tafel

Aan een fijne eettafel zit je graag, niet alleen tijdens het eten maar ook op andere momenten. Gezellig een spel met vrienden, even een avondje alleen met een puzzel of juist creatief met een tafel vol spulletjes. Een eethoek is meer dan een plek waar je alleen maar komt om te eten.


Onder een eethoek kunnen veel dingen vallen. Denk bij ons vooral aan eetkamerstoelen, eetkamerbanken, eetkamertafels, verlichting (zie de pagina verlichting) en barkrukken. 

Wij hebben deze meubels van verschillende merken.
Hieronder een aantal meubels uitgelicht.

Eetkamerstoelen waar je niet van op wilt staan

Voor eetkamerstoelen is het vaak heel belangrijk dat het comfort goed is.

Natuurlijk wil het oog ook wat, maar hoe lekker is het als je lekker lang kan natafelen en niet altijd maar naar de bank hoeft, omdat dat net wat lekkerder zit. Van verschillende merken hebben wij eetkamerstoelen, die in verschillende stof- en leersoorten kunnen worden uitgevoerd en bij sommige stoelen van Artifort kan de zithoogte ook nog net even iets omhoog.

Met z’n tweeën, drieën of zelfs met z’n vieren op de bank

Eetkamerstoelen zijn vaak redelijk voor de hand liggend, maar onderschat het bankje niet. Het neemt vaak net wat minder plek in huis in en je kunt er al snel met wat meer mensen op zitten. Hoe fijn is dat.

We zien in vraag en aanbod een stijgende lijn in eetkamerbankjes en dat snappen we maar al te goed. 

Eetkamertafels, de basis van één van de belangrijkste plekken van het huis

Op het gebied van eetkamertafels is er ook veel mogelijk. Denk hierbij aan vorm, afmeting en materiaal.

We hebben een aantal merken die ieder hun eigen kracht hebben. Pilat & Pilat heeft vooral massief houten tafels in verschillende vormen en afmetingen, Beek is een kunstenaar met glas, Castelijn heeft bijvoorbeeld ook Fenix en fineer in de collectie en bij Metaform kun je eigenlijk van alles. Denk hierbij aan bijzondere vormen en veel verschillende materialen waaronder keramiek.

Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen en sfeer, maar één ding hebben ze gemeen, het zijn stuk voor stuk prachtige middelpunten in de eetkamer.

Barkrukken

Lekker aan het koken, terwijl iedereen ergens anders in huis moet zitten? Daar hebben we natuurlijk die heerlijke barkrukken voor, die je bijvoorbeeld aan een keukenbar kunt plaatsen. Dit maakt het koken een stuk gezelliger. Deze kunnen vaak in verschillende hoogtes worden gezet. Ook zijn er uiteraard verschillende stof- en leersoorten mogelijk en verschillende kleuren onderstelletjes.

Barkrukken hebben wij onder andere van Artifort, KFF, Leolux en Label.

Ervaringen

"De leukste accesoires"

Ik raak niet uitgekeken, leuke lampen, vazen en andere accesoires die je inrichting nou net dát beetje extra geven. Ik kom snel weer langs!
- K. van den Bergh

"Wat een keuze, wat een kwaliteit!"

Je verwacht echt niet zo'n ruime showroom midden in het centrum van Gouda. Ga je ook langs, bereid je dan voor op twee leuke wandelingen wnat Gouda zelf is leuk maar bij Duijvendijk loop je ook met veel plezier door de enorme showroom.
- Edwin Hoogenelst, Nieuwerkerk a/d IJssel

"Het advies maakt het verschil"

Ik twijfelde enorm, welk karpet zou de woonkamer nou die extra 'pezzaz' geven ...

... De deskundige hulp van de mensen van Duijvendijk Wonen bood de uitkomst en ik ben er nog elke dag enorm blij mee!

- Carlo Verbakel

"Op m'n gemak op m'n gemak ..."

Met twijfel over wat ik nodig had stapte ik binnen. Dat veranderde al snel en voelde me erg op m'n gemak toen ik samen met een medewerker door de showroom liep. Daarna op m'n gemak met een kop thee de beslissing genomen en een week later stond er een supermooie tafel met ongewoon goed bijpassende stoelen in de eetkamer.
- Diederik de M.

"Daar kwam ik helemaal niet voor : )"

Maar ging er wel mee naar huis haha! Ik kwam kijken voor een nieuw kastje maar ging o.a. met nieuwe gordijnen en horren de deur uit. (nou ja, de bestelling dan want alles werd uiteraard netjes op maat gemaakt en thuis bezorgd.
(Ik ben inmiddels ook voor het kastje geslaagd hoor,  uiteraard ook bij Duijvendijk Wonen)
- Silvia de Slegte

Lange Tiendeweg 66
2801 KJ Gouda
Tel. 0182-59 98 68
info@duijvendijkwonen.nl
maandag/zondag: gesloten
dinsdag t/m vrijdag:
09.00 - 17.30 uur
zaterdag:
09:00 - 17:00 uur

© 2022 - Duijvendijkwonen | Ontwerp & realisatie: DeGoudseWolf.nl