Duijvendijk Wonen, gevestigd aan Lange Tiendeweg 66 2801 KJ Gouda, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Lange Tiendeweg 66 2801 KJ Gouda

0182-59 98 68

Carla van Duijvendijk is de Functionaris Gegevensbescherming van Duijvendijk Wonen Hij/zij is te bereiken via info@duijvendijkwonen.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Duijvendijk Wonen verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@duijvendijkwonen.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Duijvendijk Wonen verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Duijvendijk Wonen analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

Geautomatiseerde besluitvorming

Duijvendijk Wonen neemt #responsibility op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Duijvendijk Wonen) tussen zit. Duijvendijk Wonen gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: #use_explanation

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

 

Duijvendijk Wonen bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: #retention_period

Delen van persoonsgegevens met derden

Duijvendijk Wonen verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Duijvendijk Wonen gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Duijvendijk Wonen en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@duijvendijkwonen.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Duijvendijk Wonen wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Duijvendijk Wonen neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@duijvendijkwonen.nl

Ervaringen

"Daar kwam ik helemaal niet voor : )"

Maar ging er wel mee naar huis haha! Ik kwam kijken voor een nieuw kastje maar ging o.a. met nieuwe gordijnen en horren de deur uit. (nou ja, de bestelling dan want alles werd uiteraard netjes op maat gemaakt en thuis bezorgd.
(Ik ben inmiddels ook voor het kastje geslaagd hoor,  uiteraard ook bij Duijvendijk Wonen)
- Silvia de Slegte

"Het advies maakt het verschil"

Ik twijfelde enorm, welk karpet zou de woonkamer nou die extra 'pezzaz' geven ...

... De deskundige hulp van de mensen van Duijvendijk Wonen bood de uitkomst en ik ben er nog elke dag enorm blij mee!

- Carlo Verbakel

"De leukste accesoires"

Ik raak niet uitgekeken, leuke lampen, vazen en andere accesoires die je inrichting nou net dát beetje extra geven. Ik kom snel weer langs!
- K. van den Bergh

"Wat een keuze, wat een kwaliteit!"

Je verwacht echt niet zo'n ruime showroom midden in het centrum van Gouda. Ga je ook langs, bereid je dan voor op twee leuke wandelingen wnat Gouda zelf is leuk maar bij Duijvendijk loop je ook met veel plezier door de enorme showroom.
- Edwin Hoogenelst, Nieuwerkerk a/d IJssel

"Op m'n gemak op m'n gemak ..."

Met twijfel over wat ik nodig had stapte ik binnen. Dat veranderde al snel en voelde me erg op m'n gemak toen ik samen met een medewerker door de showroom liep. Daarna op m'n gemak met een kop thee de beslissing genomen en een week later stond er een supermooie tafel met ongewoon goed bijpassende stoelen in de eetkamer.
- Diederik de M.

Lange Tiendeweg 66
2801 KJ Gouda
Tel. 0182-59 98 68
info@duijvendijkwonen.nl
maandag/zondag: gesloten
dinsdag t/m vrijdag:
09.00 - 17.30 uur
zaterdag:
09:00 - 17:00 uur

© 2022 - Duijvendijkwonen | Ontwerp & realisatie: DeGoudseWolf.nl