Het team van Duijvendijk Wonen: klein, fijn en bruisend van de ideeën

Bij Duijvendijk wonen werken uitsluitend mensen, die u vol enthousiasme van maatadvies voorzien en graag samen met u precies dát vinden wat bij u past.

 

"Het is fijn om van je werk je hobby te kunnen maken"

Carla van Duijvendijk

Ik ben Carla van Duijvendijk, trotse eigenaar van Duijvendijk Wonen. Het moderne interieur is mij met de paplepel ingegoten. Wonend boven de zaak liep ik als klein meisje al door de winkel. Het is fijn om met zulke mooie en vooral Nederlandse merken te werken.

Mijn passie is om de klant te verrassen doormiddel van kleuren, materialen en vormen te combineren. Mijn doel is om samen met de klant een interieur samen te stellen waar zij zich gelukkig in voelen en probeer altijd om mensen anders naar hun interieur te laten kijken.

"diversiteit, kwaliteit en gezelligheid"

Roby van Rooijen

In 2019 ben ik hier als stagiaire begonnen. Dit was een onwijs leuke en vooral leerzame periode. Daarna heb ik mijn opleiding voor interieuradviseur afgerond en inmiddels ben ik fulltime deel van dit kleine maar fijne team.

Het leukste vind ik dat het zo lekker divers is, er is gewoon van alles te doen. Ik vind het heerlijk om klanten te helpen met wat kleins zoals accessoires uitzoeken of juist met een heel interieurplan of toch die ene kast ontwerpen die perfect bij de klant (en zijn of haar spullen) past.

Door mijn opleiding ben ik er achter gekomen dat ik tekenen en ontwerpen met de computer erg leuk vind en dat is wat ik nu ook kan en mag doen. Met verschillende tekenprogramma’s de ideeën omzetten naar een 3D-model geeft bijvoorbeeld een heel goed beeld van hoe iets eruit komt te zien en of past in het interieur.
Daarbij vind ik het ook leuk om bij mensen thuis te komen en te zien hoe het totaalplaatje geworden is. Ik ga daarom maar al te graag mee met het bezorgen van de meubels of het plaatsen van kasten.

 

"kleurrijk, vrolijk en enthousiast"

Leendert de Vries

Mijn naam is Leendert de Vries. Met mijn ruime ervaring, ruimtelijk inzicht en redelijke mensenkennis weet ik van menig woning iets moois te maken. Over het algemeen gebruik ik veel kleur en verschillende materialen. Bent u hier niet naar op zoek, dan kan dit uiteraard ook en gaan we voor wat minder kleur. Uiteindelijk kan ik iets heel mooi vinden, maar u als klant moet er blij van worden. Ik probeer wel altijd iets te bedenken wat je niet overal ziet.


Sinds ik met de computer kan tekenen maak ik maar al te graag meerdere plannen voor u. Een plan zoals besproken en een plan zoals ik zelf denk dat het ook zou kunnen. Vaak komt hier een mooie combinatie uit van beide plannen.


Ook hoeft het niet altijd een compleet interieur te zijn, want voor een leuke eyecatcher kunt u ook goed terecht bij mij.

Al met al denk ik dat ik met mijn vrolijkheid, enthousiasme en vakkennis menig klant tot de juiste aankoop begeleid. Zo zie ik gelukkig ook een hoop klanten jaren later weer terug komen en dat geeft toch maar aan dat klanten blij zijn met hoe ik ben en doe.

Ervaringen

"Daar kwam ik helemaal niet voor : )"

Maar ging er wel mee naar huis haha! Ik kwam kijken voor een nieuw kastje maar ging o.a. met nieuwe gordijnen en horren de deur uit. (nou ja, de bestelling dan want alles werd uiteraard netjes op maat gemaakt en thuis bezorgd.
(Ik ben inmiddels ook voor het kastje geslaagd hoor,  uiteraard ook bij Duijvendijk Wonen)
- Silvia de Slegte

"Het advies maakt het verschil"

Ik twijfelde enorm, welk karpet zou de woonkamer nou die extra 'pezzaz' geven ...

... De deskundige hulp van de mensen van Duijvendijk Wonen bood de uitkomst en ik ben er nog elke dag enorm blij mee!

- Carlo Verbakel

"Wat een keuze, wat een kwaliteit!"

Je verwacht echt niet zo'n ruime showroom midden in het centrum van Gouda. Ga je ook langs, bereid je dan voor op twee leuke wandelingen wnat Gouda zelf is leuk maar bij Duijvendijk loop je ook met veel plezier door de enorme showroom.
- Edwin Hoogenelst, Nieuwerkerk a/d IJssel

"Op m'n gemak op m'n gemak ..."

Met twijfel over wat ik nodig had stapte ik binnen. Dat veranderde al snel en voelde me erg op m'n gemak toen ik samen met een medewerker door de showroom liep. Daarna op m'n gemak met een kop thee de beslissing genomen en een week later stond er een supermooie tafel met ongewoon goed bijpassende stoelen in de eetkamer.
- Diederik de M.

"De leukste accesoires"

Ik raak niet uitgekeken, leuke lampen, vazen en andere accesoires die je inrichting nou net dát beetje extra geven. Ik kom snel weer langs!
- K. van den Bergh

Lange Tiendeweg 66
2801 KJ Gouda
Tel. 0182-59 98 68
info@duijvendijkwonen.nl
maandag/zondag: gesloten
dinsdag t/m vrijdag:
09.00 - 17.30 uur
zaterdag:
09:00 - 17:00 uur

© 2022 - Duijvendijkwonen | Ontwerp & realisatie: DeGoudseWolf.nl