Project Westergouwe

Meneer en mevrouw hebben een nieuwe vrijstaande woning laten bouwen in Westergouwe. Samen met een architect hebben zij het huis vormgegeven en de ruimtes ingedeeld.


De volgende stap was het inrichten van het huis. Hiervoor zijn ze bij ons terecht gekomen. Ze waren er al uit welke bank het moest worden, namelijk de Rego van Leolux. In welke opstelling en kleur, daar mocht ik over meedenken.
Aan de hand van de plattegrond en de wensen die centraal stonden ben ik aan het tekenen gegaan. Hierbij heb ik een aantal plannen voorgelegd aan de klant met verschillende opstellingen en kleuren.


Uiteindelijk zijn we voor verschillende blauwtinten gegaan, wat we hebben doorgevoerd in de zit- en eethoek. Zowel in de meubels als in de raambekleding van Sunway. Dit heeft gezorgd voor eenheid in het huis.
In de zithoek was belangrijk dat het een lekkere knusse hoek werd, zonder dat het een afgesloten ruimte werd. Ook was belangrijk dat er naar buiten gekeken kon worden.

Bij de Leolux bank hebben we een Millenerpoort karpet in het rond uitgezocht, waardoor de ronding van de bank nog wat extra geaccentueerd wordt. Tegenover de bank hebben we 2 draaifauteuils van Gelderland uitgezocht, waardoor de wens om naar buiten te kijken mogelijk werd. De zithoek is afgemaakt met een Solo kast van Castelijn.


In de eethoek was de wens om met veel mensen aan tafel te kunnen zitten. Hier zijn we voor de Space tafel van Metaform gegaan met een blad van keramiek en staan er 6 heerlijke KFF Arva light eetkamerstoelen bij in diverse blauwtinten.

« Project Nieuwbouw Project Stompetoren »

Ervaringen

"Het advies maakt het verschil"

Ik twijfelde enorm, welk karpet zou de woonkamer nou die extra 'pezzaz' geven ...

... De deskundige hulp van de mensen van Duijvendijk Wonen bood de uitkomst en ik ben er nog elke dag enorm blij mee!

- Carlo Verbakel

"Daar kwam ik helemaal niet voor : )"

Maar ging er wel mee naar huis haha! Ik kwam kijken voor een nieuw kastje maar ging o.a. met nieuwe gordijnen en horren de deur uit. (nou ja, de bestelling dan want alles werd uiteraard netjes op maat gemaakt en thuis bezorgd.
(Ik ben inmiddels ook voor het kastje geslaagd hoor,  uiteraard ook bij Duijvendijk Wonen)
- Silvia de Slegte

"Op m'n gemak op m'n gemak ..."

Met twijfel over wat ik nodig had stapte ik binnen. Dat veranderde al snel en voelde me erg op m'n gemak toen ik samen met een medewerker door de showroom liep. Daarna op m'n gemak met een kop thee de beslissing genomen en een week later stond er een supermooie tafel met ongewoon goed bijpassende stoelen in de eetkamer.
- Diederik de M.

"De leukste accesoires"

Ik raak niet uitgekeken, leuke lampen, vazen en andere accesoires die je inrichting nou net dát beetje extra geven. Ik kom snel weer langs!
- K. van den Bergh

"Wat een keuze, wat een kwaliteit!"

Je verwacht echt niet zo'n ruime showroom midden in het centrum van Gouda. Ga je ook langs, bereid je dan voor op twee leuke wandelingen wnat Gouda zelf is leuk maar bij Duijvendijk loop je ook met veel plezier door de enorme showroom.
- Edwin Hoogenelst, Nieuwerkerk a/d IJssel

Lange Tiendeweg 66
2801 KJ Gouda
Tel. 0182-59 98 68
info@duijvendijkwonen.nl
maandag/zondag: gesloten
dinsdag t/m vrijdag:
09.00 - 17.30 uur
zaterdag:
09:00 - 17:00 uur

© 2022 - Duijvendijkwonen | Ontwerp & realisatie: DeGoudseWolf.nl