Project Nieuwbouw

Meneer en mevrouw hadden een akoestisch probleem in huis. Dit kwam door de grote open ruimte en een gietvloer. Naast dit probleem hadden ze ook te weinig kastruimte en miste er eetkamerstoelen, dus hier zijn we ook mee aan de slag gegaan.
Een gegeven waren de zwart houten keuken, een okergele Flint hoekbank en eetkamertafel in zwart eiken van Leolux, de kleur op de muur en een akoestisch wandpaneel.
Al deze elementen waren thuis aanwezig, dus ben ik naar de klant thuis met stalen geweest en hebben ter plekke zitten stoeien met kleuren en gordijnstalen.


Uiteindelijk hebben we een mooi gordijn uitgezocht van Baumann, waardoor het al iets minder gehorig werd. Bij de gordijnen hebben we ook een mooie Pastoe kast uitgezocht met allerlei verschillende kleuren die in het gordijn terug kwamen. Zo werd het probleem met de kastruimte ook mooi opgelost.

De kast was uiteindelijk ook het uitgangspunt voor de Shark eetkamerstoelen van Artifort. De 4 kleuren frontjes hebben we namelijk terug laten komen in de stoelen, waarbij zelfs de pootjes in de zelfde kleur werden meegenomen.


Uiteindelijk is alles geleverd en moest alleen het laatste deel nog, namelijk een karpet. Hier hebben we een mooi kleurverloop karpet van Millenerpoort uitgezocht. Dit zorgde voor een mooi kleurrijk geheel en het zorgde voor het laatste beetje wat nodig was om geen last meer te hebben van de akoestiek.

Project Westergouwe »

Ervaringen

"Op m'n gemak op m'n gemak ..."

Met twijfel over wat ik nodig had stapte ik binnen. Dat veranderde al snel en voelde me erg op m'n gemak toen ik samen met een medewerker door de showroom liep. Daarna op m'n gemak met een kop thee de beslissing genomen en een week later stond er een supermooie tafel met ongewoon goed bijpassende stoelen in de eetkamer.
- Diederik de M.

"Daar kwam ik helemaal niet voor : )"

Maar ging er wel mee naar huis haha! Ik kwam kijken voor een nieuw kastje maar ging o.a. met nieuwe gordijnen en horren de deur uit. (nou ja, de bestelling dan want alles werd uiteraard netjes op maat gemaakt en thuis bezorgd.
(Ik ben inmiddels ook voor het kastje geslaagd hoor,  uiteraard ook bij Duijvendijk Wonen)
- Silvia de Slegte

"Wat een keuze, wat een kwaliteit!"

Je verwacht echt niet zo'n ruime showroom midden in het centrum van Gouda. Ga je ook langs, bereid je dan voor op twee leuke wandelingen wnat Gouda zelf is leuk maar bij Duijvendijk loop je ook met veel plezier door de enorme showroom.
- Edwin Hoogenelst, Nieuwerkerk a/d IJssel

"De leukste accesoires"

Ik raak niet uitgekeken, leuke lampen, vazen en andere accesoires die je inrichting nou net dát beetje extra geven. Ik kom snel weer langs!
- K. van den Bergh

"Het advies maakt het verschil"

Ik twijfelde enorm, welk karpet zou de woonkamer nou die extra 'pezzaz' geven ...

... De deskundige hulp van de mensen van Duijvendijk Wonen bood de uitkomst en ik ben er nog elke dag enorm blij mee!

- Carlo Verbakel

Lange Tiendeweg 66
2801 KJ Gouda
Tel. 0182-59 98 68
info@duijvendijkwonen.nl
maandag/zondag: gesloten
dinsdag t/m vrijdag:
09.00 - 17.30 uur
zaterdag:
09:00 - 17:00 uur

© 2022 - Duijvendijkwonen | Ontwerp & realisatie: DeGoudseWolf.nl