Goede horren voor uw ramen en deuren zorgt voor een insectenvrij huis een fijne nachtrust

Helemaal blij met uw interieur maar toch zo’n last van al die vliegjes, muggen en andere insecten in huis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen horren van Unilux in alle soorten, maten en kleuren.

Uiteraard denken wij graag met u mee wat voor u de beste oplossing is en komen wij graag bij u inmeten.

Unilux wordt in Nederland geproduceerd, heeft alles op voorraad en kan daarom ook snel leveren.

Verschillende opties voor onze horren

Voor een draai-kiepraam heeft Unilux verschillende horren. Van alle opties is de inzethor met standaard gaas de meest verkochte optie. Het inzethor kan op maat gemaakt worden en vervolgens is alles wat rest het inklemmen van de raamhorren op de juiste manier. Voor openslaande deuren kan eigenlijk ieder type hor worden toegepast, alleen is de inzethor niet echt de perfecte oplossing. Je kunt dan beter kiezen voor een rolhordeur, een plissé-hordeur of draaiende hordeur.

Een plissé-hordeur kan gebruikt worden voor allerlei soorten deuren en ramen. Deze hordeur heeft gaas dat wordt op- en uitgevouwen. Dit zorgt voor een luxe uitstraling.

Ervaringen

"Daar kwam ik helemaal niet voor : )"

Maar ging er wel mee naar huis haha! Ik kwam kijken voor een nieuw kastje maar ging o.a. met nieuwe gordijnen en horren de deur uit. (nou ja, de bestelling dan want alles werd uiteraard netjes op maat gemaakt en thuis bezorgd.
(Ik ben inmiddels ook voor het kastje geslaagd hoor,  uiteraard ook bij Duijvendijk Wonen)
- Silvia de Slegte

"Op m'n gemak op m'n gemak ..."

Met twijfel over wat ik nodig had stapte ik binnen. Dat veranderde al snel en voelde me erg op m'n gemak toen ik samen met een medewerker door de showroom liep. Daarna op m'n gemak met een kop thee de beslissing genomen en een week later stond er een supermooie tafel met ongewoon goed bijpassende stoelen in de eetkamer.
- Diederik de M.

"De leukste accesoires"

Ik raak niet uitgekeken, leuke lampen, vazen en andere accesoires die je inrichting nou net dát beetje extra geven. Ik kom snel weer langs!
- K. van den Bergh

"Het advies maakt het verschil"

Ik twijfelde enorm, welk karpet zou de woonkamer nou die extra 'pezzaz' geven ...

... De deskundige hulp van de mensen van Duijvendijk Wonen bood de uitkomst en ik ben er nog elke dag enorm blij mee!

- Carlo Verbakel

"Wat een keuze, wat een kwaliteit!"

Je verwacht echt niet zo'n ruime showroom midden in het centrum van Gouda. Ga je ook langs, bereid je dan voor op twee leuke wandelingen wnat Gouda zelf is leuk maar bij Duijvendijk loop je ook met veel plezier door de enorme showroom.
- Edwin Hoogenelst, Nieuwerkerk a/d IJssel

Lange Tiendeweg 66
2801 KJ Gouda
Tel. 0182-59 98 68
info@duijvendijkwonen.nl
maandag/zondag: gesloten
dinsdag t/m vrijdag:
09.00 - 17.30 uur
zaterdag:
09:00 - 17:00 uur

© 2022 - Duijvendijkwonen | Ontwerp & realisatie: DeGoudseWolf.nl