Project Stompetoren

De heren gingen samen wonen in 2020 in Zaandam. Hier mocht ik de smaken en wensen al samen laten smelten. Alles werd geschilderd, bestaande meubelen werden aangevuld met nieuwe meubelen en er kwam een bijzonder karpet met cirkels in geel en groen tinten. Deze kleuren kwamen ook in de gordijnen en kasten ook terug.

In 2021 werd er een statige vrijstaande woning uit 1900 aangeschaft in Stompetoren en wederom mocht ik meedenken om van dit huis een thuis te maken. In dit huis waren nog heel veel orginele details bewaard gebleven en dit wilde we ook graag zo laten. Na een gezamelijke ronde door het huis en met name de begane grond, mocht ik me gaan uitleven.

De woonkamer was verdeeld in een voor- en achterkamer met ieder een deur naar de gang die lang en donker was. De deuren hebben we dichtgemaakt en hier is een dubbele deur met glas voor in de plaats gekomen.

Zo ontstond er een royale doorgang naar de gang, werd de gang ook meteen minder donker en in de woonkamer was meer plek om 2 mooie zitgroepen te creëren.

Het karpet wat ik een jaar daarvoor had ontworpen was nu wel het uitgangspunt voor de woonkamer met de groene servieskast van Castelijn en de bestaande kunst. Uit het karpet hebben we de kleuren voor de meubels gehaald. Zo kwamen we uit op 2 Rego banken van Leolux in verschillende uitvoeringen en materialen, 2 Caruzzo fauteuils van Leolux in het leer en een extra karpet in dezelfde kleuren als het andere karpet. Om alles tot een mooi geheel te maken hebben we een prachtig passend behang uitgezocht en gordijnen.

Dan was er ook nog een tuinkamer. Hier hebben we kleuren op de muur aangebracht passend bij de bestaande Charly fauteuil van Montis. Ook hier moest een tafel komen en zijn uiteindelijk uitgekomen op een Orfis tafel van Metaform met 5 Shark stoelen van Artifort in 5 tinten blauw er omheen. 

« Project Westergouwe Project Reeuwijk »

Ervaringen

"Op m'n gemak op m'n gemak ..."

Met twijfel over wat ik nodig had stapte ik binnen. Dat veranderde al snel en voelde me erg op m'n gemak toen ik samen met een medewerker door de showroom liep. Daarna op m'n gemak met een kop thee de beslissing genomen en een week later stond er een supermooie tafel met ongewoon goed bijpassende stoelen in de eetkamer.
- Diederik de M.

"Wat een keuze, wat een kwaliteit!"

Je verwacht echt niet zo'n ruime showroom midden in het centrum van Gouda. Ga je ook langs, bereid je dan voor op twee leuke wandelingen wnat Gouda zelf is leuk maar bij Duijvendijk loop je ook met veel plezier door de enorme showroom.
- Edwin Hoogenelst, Nieuwerkerk a/d IJssel

"De leukste accesoires"

Ik raak niet uitgekeken, leuke lampen, vazen en andere accesoires die je inrichting nou net dát beetje extra geven. Ik kom snel weer langs!
- K. van den Bergh

"Daar kwam ik helemaal niet voor : )"

Maar ging er wel mee naar huis haha! Ik kwam kijken voor een nieuw kastje maar ging o.a. met nieuwe gordijnen en horren de deur uit. (nou ja, de bestelling dan want alles werd uiteraard netjes op maat gemaakt en thuis bezorgd.
(Ik ben inmiddels ook voor het kastje geslaagd hoor,  uiteraard ook bij Duijvendijk Wonen)
- Silvia de Slegte

"Het advies maakt het verschil"

Ik twijfelde enorm, welk karpet zou de woonkamer nou die extra 'pezzaz' geven ...

... De deskundige hulp van de mensen van Duijvendijk Wonen bood de uitkomst en ik ben er nog elke dag enorm blij mee!

- Carlo Verbakel

Lange Tiendeweg 66
2801 KJ Gouda
Tel. 0182-59 98 68
info@duijvendijkwonen.nl
maandag/zondag: gesloten
dinsdag t/m vrijdag:
09.00 - 17.30 uur
zaterdag:
09:00 - 17:00 uur

© 2022 - Duijvendijkwonen | Ontwerp & realisatie: DeGoudseWolf.nl