Verlichting, het accent op de sfeer in uw huis

Verlichting is vaak iets wat een beetje vergeten wordt. Verlichting is ook lastig, maar wel heel erg belangrijk in huis. Dit heeft onder andere te maken met de lichtsterkte en kleurechtheid van het licht. Hoe beter de kleur van het licht, hoe mooier u de kleuren in huis zal zien.

Verschillende lichtsoorten

Warm? Intiem? Zakelijk? Feestelijk? Om te werken? Om te lezen? In de slaapkamer of in de hal? Zonlicht is gratis. Maar verandert ieder moment van helderheid of kleurtemperatuur.

Met kunstlicht brengt u een constante aan in uw huis. Veel soorten lichtbronnen met ieder zijn eigen karakteristiek.

Lichtplan

Lichtaccenten maken een ruimte levend. En een lichtarmatuur kan door vorm en materiaal een interessant onderdeel worden van de ruimte. Licht in huis: vaak een sluitpost. Een lichtplan, gekoppeld aan uw wensen en smaak is aan te bevelen, zeker als het om een nieuw plan of een verbouwing gaat. Wij doen dit graag samen met u, zodat het past bij uw interieur en uw wensen.


Wij hebben de overtuiging dat goede verlichting een belangrijke bijdrage levert aan uw interieur en welzijn. Een mooie lamp is daarbij niet altijd een goede lamp. De reden is simpel: bepaal eerst wat voor soort licht u nodig hebt en kies er dan het armatuur bij dat u mooi vindt in plaats van andersom.


Verlichting is onterecht vaak nog een ondergeschoven kindje bij een verbouwing en inrichting. Verlichting is een veelzijdig onderwerp, waarbij emotie, functionaliteit, vormgeving, interieur, welzijn en techniek een rol spelen. Vaak wordt dit als moeilijk ervaren en komt verlichting daardoor (te) laat aan bod. Laat u daaom (op tijd) adviseren.

Ervaringen

"Op m'n gemak op m'n gemak ..."

Met twijfel over wat ik nodig had stapte ik binnen. Dat veranderde al snel en voelde me erg op m'n gemak toen ik samen met een medewerker door de showroom liep. Daarna op m'n gemak met een kop thee de beslissing genomen en een week later stond er een supermooie tafel met ongewoon goed bijpassende stoelen in de eetkamer.
- Diederik de M.

"Daar kwam ik helemaal niet voor : )"

Maar ging er wel mee naar huis haha! Ik kwam kijken voor een nieuw kastje maar ging o.a. met nieuwe gordijnen en horren de deur uit. (nou ja, de bestelling dan want alles werd uiteraard netjes op maat gemaakt en thuis bezorgd.
(Ik ben inmiddels ook voor het kastje geslaagd hoor,  uiteraard ook bij Duijvendijk Wonen)
- Silvia de Slegte

"Het advies maakt het verschil"

Ik twijfelde enorm, welk karpet zou de woonkamer nou die extra 'pezzaz' geven ...

... De deskundige hulp van de mensen van Duijvendijk Wonen bood de uitkomst en ik ben er nog elke dag enorm blij mee!

- Carlo Verbakel

"Wat een keuze, wat een kwaliteit!"

Je verwacht echt niet zo'n ruime showroom midden in het centrum van Gouda. Ga je ook langs, bereid je dan voor op twee leuke wandelingen wnat Gouda zelf is leuk maar bij Duijvendijk loop je ook met veel plezier door de enorme showroom.
- Edwin Hoogenelst, Nieuwerkerk a/d IJssel

"De leukste accesoires"

Ik raak niet uitgekeken, leuke lampen, vazen en andere accesoires die je inrichting nou net dát beetje extra geven. Ik kom snel weer langs!
- K. van den Bergh

Lange Tiendeweg 66
2801 KJ Gouda
Tel. 0182-59 98 68
info@duijvendijkwonen.nl
maandag/zondag: gesloten
dinsdag t/m vrijdag:
09.00 - 17.30 uur
zaterdag:
09:00 - 17:00 uur

© 2022 - Duijvendijkwonen | Ontwerp & realisatie: DeGoudseWolf.nl