Contact

Duijvendijk Wonen

Adres: Lange Tiendeweg 66 2801 KJ Gouda Nederland
Telefoonnummer: 0182 59 98 68
Email: info@duijvendijkwonen.nl
KVK nummer: 29015929

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

Routebeschrijving

Trein

Kies uw treinverbinding op www.ns.nl. Vanuit het station Gouda (uitgang ‘centrum’) gaat u linksaf de Vredebest op. Op het Kleiwegplein steekt u over en loopt u via de brug over de Kleiweg en Hoogstraat naar de prachtige markt. Links aan de overkant van de markt begint de Korte Tiendeweg. Deze loopt u uit en gaat aan het einde van de straat links de Lange Tiendeweg op. Onze showroom bevindt zich dan na ongeveer 150 meter aan uw rechterhand. Deze wandeling door het historische centrum van Gouda duurt nog geen 15 minuten.

Bus:

De lijnen 3, 106, 107 en 497 stoppen bij de halte tiendewegbrug/centrum aan de Fluwelensingel. Van daar loopt u in een paar minuten naar de Lange Tiendeweg.

Auto:

Als u Gouda binnenkomt, volgt u eerst de borden ‘centrum’ en dan de borden ‘parkeren Klein Amerika’. Op dit grote parkeerterrein (400 plaatsen) kunt u parkeren. Let op! Dit is wel betaald met uitzondering van zon- en feestdagen. Vanaf het parkeerterrein steekt u de weg over en loopt u zo over de brug de Lange Tiendeweg op.

Ervaringen

"Wat een keuze, wat een kwaliteit!"

Je verwacht echt niet zo'n ruime showroom midden in het centrum van Gouda. Ga je ook langs, bereid je dan voor op twee leuke wandelingen wnat Gouda zelf is leuk maar bij Duijvendijk loop je ook met veel plezier door de enorme showroom.
- Edwin Hoogenelst, Nieuwerkerk a/d IJssel

"Het advies maakt het verschil"

Ik twijfelde enorm, welk karpet zou de woonkamer nou die extra 'pezzaz' geven ...

... De deskundige hulp van de mensen van Duijvendijk Wonen bood de uitkomst en ik ben er nog elke dag enorm blij mee!

- Carlo Verbakel

"Daar kwam ik helemaal niet voor : )"

Maar ging er wel mee naar huis haha! Ik kwam kijken voor een nieuw kastje maar ging o.a. met nieuwe gordijnen en horren de deur uit. (nou ja, de bestelling dan want alles werd uiteraard netjes op maat gemaakt en thuis bezorgd.
(Ik ben inmiddels ook voor het kastje geslaagd hoor,  uiteraard ook bij Duijvendijk Wonen)
- Silvia de Slegte

"De leukste accesoires"

Ik raak niet uitgekeken, leuke lampen, vazen en andere accesoires die je inrichting nou net dát beetje extra geven. Ik kom snel weer langs!
- K. van den Bergh

"Op m'n gemak op m'n gemak ..."

Met twijfel over wat ik nodig had stapte ik binnen. Dat veranderde al snel en voelde me erg op m'n gemak toen ik samen met een medewerker door de showroom liep. Daarna op m'n gemak met een kop thee de beslissing genomen en een week later stond er een supermooie tafel met ongewoon goed bijpassende stoelen in de eetkamer.
- Diederik de M.

Lange Tiendeweg 66
2801 KJ Gouda
Tel. 0182-59 98 68
info@duijvendijkwonen.nl
maandag/zondag: gesloten
dinsdag t/m vrijdag:
09.00 - 17.30 uur
zaterdag:
09:00 - 17:00 uur

© 2022 - Duijvendijkwonen | Ontwerp & realisatie: DeGoudseWolf.nl