Opgeruimd staat netjes

De keuze is reuze in de collectie van kasten. Een hoge kast, een lage kast, een ruimteverdeler, je kunt het zo gek niet bedenken. En dan hebben we het nog niet eens over de verschillende materiaalsoorten of kleurkeuzes. Wij werken met verschillende Nederlandse topmerken samen om samen met u de perfecte kast te vinden die bij u past. Voor elke ruimte kunnen wij de perfecte kast samenstellen.

Een greep uit onze collectie

Sticks

De Sticks van Castelijn staan lekker eigenwijs op 1 poot. Door de verschillende mogelijkheden in maten en kleuren kun je deze kast op verschillende plekken in het huis kwijt. Denk bijvoorbeeld aan de gang of in de slaapkamer als nachtkastje of toch als lowboard of dressoir in de woonkamer.

Groove XS

De Groove XS van Castelijn in op zichzelf al een plaatje. Door het verticale lijnenspel van de L vormige staanders die in hout of lak kunnen en door de dunne alubond wandplanken krijgt de kast een hele chique uitstraling. Vanuit zichzelf is de kast vrij open, maar het is mogelijk om er lades of deurtjes in te zetten. Uiteraard kan de kast in verschillende maten geleverd worden en is verlichting ook mogelijk. Dit zorgt er voor dat de wand heel mooi aangelicht wordt.

Ontwerper: Coen Castelijn

Intaro

Deze garderobekast van Interlubke kan helemaal op maat gemaakt worden. Ook kunt u de indeling van de garderobe helemaal zelf bepalen. Van roedes om aan te hangen tot planken en van lades tot uitschuifbare rekjes. Alles in de garderobe is ook achteraf nog te verplaatsen.

Deze kast is dus vrij eenvoudig, maar u kunt hem zo luxe maken als u zelf wilt doormiddel van kleur, materiaal en verlichting.

Cubic

De Cubic van Van Beek is een kast die volledig op maat gemaakt kan worden. Van een tafel tot een sideboard en van grote roomdivider tot een bureau. Door de ranke uitstraling en prachtige materialen komt er een prachtige kast te staan die niet kolossaal oogt. Ook is het mogelijk om verlichting in en achter de kast te krijgen en qua kleur is er ongelofelijk veel mogelijk.

Uiteraard helpen wij graag in het bedenken en ontwerpen van uw perfecte kast.

Elfriede

De Elfriede kast van Pilat en Pilat kan in verschillende houtsoorten, afwerkingen en maten. In deze kast is de mooie verbinding in het hout te zien. De kast is ook bijna volledig massief hout op een frame. De hoogte van het frame is overigens ook aan te passen.


Leuk weetje over Pilat en Pilat: Het zijn echte kunstenaars met hout en een Hollands bedrijf wat in Friesland is gevestigd.

Landscape

De Landscape van Pastoe wordt opgebouwd doormiddel van horizontale planken. Dit ziet u ook duidelijk terug in het voor en zijaanzicht van de kast. De kast kan hangend aan de muur of staand op een frame. Dit is maar net wat u zelf prettig en mooi vind. De kast kan in verschillen de afmetingen en kleuren geleverd worden.

Solo

De aan de wand hangende of op frame kastenserie Solo heeft maar liefst 36 verschillende lowboards en dressoirs, variërend van 100 tot 250cm lengte en vier hoogtes torenkasten. Er kan dus eindeloos gecombineerd worden en door meebestellen van ventilatie- en bekabelingsgaten, draaibare TV-paal en speakerdoek creëert u ook nog eens uw ideale apparatuurkast. Kenmerkend bij Solo is de asymmetrische strook in het front: bij de lowboards steeds de lade, bij de deuren een sierstrook. Deze stroken kunt u in een afwijkende kleur, structuur of hout kiezen, waardoor u het frontaanzicht naar eigen wens kunt samenstellen. Bovendien zijn de stroken verwisselbaar. Het eenvoudig vervangen van de strook geeft de kasten na verloop van tijd een heel nieuw uiterlijk. Solo kasten gaan dus moeiteloos met hun tijd mee.

Ervaringen

"Het advies maakt het verschil"

Ik twijfelde enorm, welk karpet zou de woonkamer nou die extra 'pezzaz' geven ...

... De deskundige hulp van de mensen van Duijvendijk Wonen bood de uitkomst en ik ben er nog elke dag enorm blij mee!

- Carlo Verbakel

"Daar kwam ik helemaal niet voor : )"

Maar ging er wel mee naar huis haha! Ik kwam kijken voor een nieuw kastje maar ging o.a. met nieuwe gordijnen en horren de deur uit. (nou ja, de bestelling dan want alles werd uiteraard netjes op maat gemaakt en thuis bezorgd.
(Ik ben inmiddels ook voor het kastje geslaagd hoor,  uiteraard ook bij Duijvendijk Wonen)
- Silvia de Slegte

"Wat een keuze, wat een kwaliteit!"

Je verwacht echt niet zo'n ruime showroom midden in het centrum van Gouda. Ga je ook langs, bereid je dan voor op twee leuke wandelingen wnat Gouda zelf is leuk maar bij Duijvendijk loop je ook met veel plezier door de enorme showroom.
- Edwin Hoogenelst, Nieuwerkerk a/d IJssel

"Op m'n gemak op m'n gemak ..."

Met twijfel over wat ik nodig had stapte ik binnen. Dat veranderde al snel en voelde me erg op m'n gemak toen ik samen met een medewerker door de showroom liep. Daarna op m'n gemak met een kop thee de beslissing genomen en een week later stond er een supermooie tafel met ongewoon goed bijpassende stoelen in de eetkamer.
- Diederik de M.

"De leukste accesoires"

Ik raak niet uitgekeken, leuke lampen, vazen en andere accesoires die je inrichting nou net dát beetje extra geven. Ik kom snel weer langs!
- K. van den Bergh

Lange Tiendeweg 66
2801 KJ Gouda
Tel. 0182-59 98 68
info@duijvendijkwonen.nl
maandag/zondag: gesloten
dinsdag t/m vrijdag:
09.00 - 17.30 uur
zaterdag:
09:00 - 17:00 uur

© 2022 - Duijvendijkwonen | Ontwerp & realisatie: DeGoudseWolf.nl