Karpetten, de verbindende factor in huis

Karpetten zorgen vaak voor de echte verbinding in huis, naast dat het ook warmte en sfeer geeft. We hebben bijvoorbeeld prachtige karpetten van Millenerpoort, die je op kleur kunt samenstellen. Bovendien kunt u ook helemaal naar eigen wens de vorm bepalen.

Denk hierbij aan vierkant, rond, ovaal of wat u maar kunt bedenken. Daarnaast hebben we ook karpetten van o.a. Perletta, Brink & Campman, Longbarn of Besouw. Ook bij deze merken is een hoop mogelijk qua afmetingen, vorm en kleur. De belangrijkste vraag is uiteindelijk, waar wordt u blij van?

Onze karpetmerken:

 

Tapijt

Houdt u van overal in huis warme voeten, dan is tapijt natuurlijk een hele goede optie. Over het algemeen lekker zacht en in veel verschillende kleuren en materialen te verkrijgen. We kijken graag met u naar wat in uw ruimte het best werkt en natuurlijk wat het fijnst aanvoelt.


Leuk weetje: Tapijt werkt geluiddempend.

Onze tapijtmerken:

 

PVC-vloeren

De PVC vloeren worden gekenmerkt door hun praktische voordelen. Zo zijn ze ijzersterk, ideaal voor zowel vloerverwarming als vloerkoeling, geluiddempend en gemakkelijk te onderhouden.

 

Wij hebben een ruim aanbod van prachtige PVC vloeren met talloze dessins. Denk hierbij aan een houtlook, tegellook, tapijtlook of designlook. Hierdoor zit er altijd een geschikte vloer tussen.

Al deze verschillende PVC vloeren kunnen op verschillende manieren gelegd worden.

Onze PVC-merken:

 

Therdex PVC tool:

Benieuwd hoe de gekozen pvc in uw ruimte er uit ziet?
Klik dan op onderstaande button.

Ervaringen

"Het advies maakt het verschil"

Ik twijfelde enorm, welk karpet zou de woonkamer nou die extra 'pezzaz' geven ...

... De deskundige hulp van de mensen van Duijvendijk Wonen bood de uitkomst en ik ben er nog elke dag enorm blij mee!

- Carlo Verbakel

"Daar kwam ik helemaal niet voor : )"

Maar ging er wel mee naar huis haha! Ik kwam kijken voor een nieuw kastje maar ging o.a. met nieuwe gordijnen en horren de deur uit. (nou ja, de bestelling dan want alles werd uiteraard netjes op maat gemaakt en thuis bezorgd.
(Ik ben inmiddels ook voor het kastje geslaagd hoor,  uiteraard ook bij Duijvendijk Wonen)
- Silvia de Slegte

"Op m'n gemak op m'n gemak ..."

Met twijfel over wat ik nodig had stapte ik binnen. Dat veranderde al snel en voelde me erg op m'n gemak toen ik samen met een medewerker door de showroom liep. Daarna op m'n gemak met een kop thee de beslissing genomen en een week later stond er een supermooie tafel met ongewoon goed bijpassende stoelen in de eetkamer.
- Diederik de M.

"Wat een keuze, wat een kwaliteit!"

Je verwacht echt niet zo'n ruime showroom midden in het centrum van Gouda. Ga je ook langs, bereid je dan voor op twee leuke wandelingen wnat Gouda zelf is leuk maar bij Duijvendijk loop je ook met veel plezier door de enorme showroom.
- Edwin Hoogenelst, Nieuwerkerk a/d IJssel

"De leukste accesoires"

Ik raak niet uitgekeken, leuke lampen, vazen en andere accesoires die je inrichting nou net dát beetje extra geven. Ik kom snel weer langs!
- K. van den Bergh

Lange Tiendeweg 66
2801 KJ Gouda
Tel. 0182-59 98 68
info@duijvendijkwonen.nl
maandag/zondag: gesloten
dinsdag t/m vrijdag:
09.00 - 17.30 uur
zaterdag:
09:00 - 17:00 uur

© 2022 - Duijvendijkwonen | Ontwerp & realisatie: DeGoudseWolf.nl